NAJEMI SOBO ZA ODDIH

[ess_grid alias="NAJEMI SOBO ZA ODDIH"]

 

SOBE ZARADI TRENUTNE SITUACIJE NI MOŽNO

NAJETI!

ODDAJAMO SOBO v mirnem predelu centra Vrhnike. Soba je prijetno opremljena in v varnem okolju stanovanjskega naselja, z velikim dvoriščem, kjer je na voljo brezplačno parkirišče za vaš avto.

Soba je v ločenem nadstropju naše hiše, kjer živi samo naša družina, lokacija je prijetna in varna! Lahko se ustavite in odpočijete ali pri nas preživite krajše ali daljše počitnice. Veseli vas bomo.

INFORMACIJE IN REZERVACIJE: info@semplus.si ali 031 689 972.

 

Prijetna in velika soba se nahaja v najnižjem nadstropju hiše, ima okno in ločeno kopalnico s tušem. V predsobi je na voljo garderoba in hladilnik ter počivalnik. Soba in kopalnica sta popolnoma prenovljeni. Smo le lučaj od Ljubljane in zato v miru in zavetju neokrnjene narave, ki nas obkroža. Avtobusna postaja je le 5 minut proč, prav tako restavracije in bari.

MIR

Soseska je mirna in varna, v prijetnem zavetju našega doma, pa vendar imate na voljo popolnoma ločen del hiše, skupen imamo samo vhod.

NARAVA

 V bližini je možnost sprehodov v naravo, v Retovje in Močilnik, na Sveto trojico, H ribnikom…

DOSTOP

Do avtoceste nas ločita le 2 minutki. Iz Ac odcepa Vrhnika zavijete levo proti centru, na prvem semaforju spet levo za Borovnico in potem spet levo na ozek dovoz mimo dveh privat hiš (roza na levi in bela na desni-ko zavijete levo), peljite se do konca mimo visoke ograje na naše tlakovce do zelene žive meje in že ste tu. Dobrodošli na Sternenovi cesti 13.

 

kolesarjenje-po-zelenem-krasudsc_0825dsc_0835dsc_0818dsc_0836dsc_0833